Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.03.2023 14:35 - Станислав Балабанов. За великия харвардски ум, Македония и други работи....
Автор: dobrodan Категория: Политика   
Прочетен: 2303 Коментари: 7 Гласове:
6

Последна промяна: 21.03.2023 15:21

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 https://pik.bg/човек-на-слави-със-скандални-разкрития---ето-какво-се-е-случило-в-общия-вагон-на-кирил-пет-news1164456.html

     Човек на Слави със СКАНДАЛНИ разкрития - ето какво се е случило в общия вагон на Кирил Петков и Лена във влака на път за Украйна. Ставало е дума и за купуване на депутати в Македонския парламент (ВИДЕО)

     През лятото на миналата година бившият депутат от "Има такъв народ" Станислав Балабанов показа в телевизионен ефир бележка с план за евроинтеграцията на Северна Македония, измислен от "великия харвардски ум" Кирил Петков. Планът бил "начертан" от тогавашния министър-председател върху лист от служебен бележник на Министерски съвет по време на съвместното им пътуване с влак до Киев. Скандални подробности от събитията в онзи влак за Украйна разказа Балабанов в интервю за "Има такъв подкаст". По думите му в железницата е ставало въпрос за подкупване на депутати от ВМРО-ДПМНЕ в македонския парламент.

Публикуваме целия разказ на Балабанов, с кратки съкращения:
     "Христо Иванов се скри и не поиска да отиде в Украйна. Мен ми се раждаше дъщеря в този момент. Тогава жена ми беше бременна. Слави ми се обади: "Трябва да ходиш в Украйна, трябва България да има ясна позиция. Хубаво е българите да видят, че има хора, които отиват и виждат с очите си какво се случва, защото в Украйна убиват".
     Аз трябваше много бързо да избирам и знаех, че това е правилно, свързано е с морала. "Демократична България" до последно въртяха и сучеха, Христо Иванова се страхуваше да пътува. Иначе, ако сега го питаш, благодарение на него Украйна крета и все още се държи. Тогава помолих агента на Държавна сигурност Атанас Атанасов: "ДБ трябва да има представител. Не си заслужава да пращате Ивайло Мирчев, него никой не го познава. Трябва председател - толкова ли сте зле?".
     БСП бяха ясни - стои Корнелия с баджанака на един друг човек, Свиленски, и се подхилкват: "Ние няма да участваме". Генералът вечерта преди да тръгнем, се съгласи. Иванов като мишка се скри. Отиването беше рисково - да, имаш протоколи, имаш зачислени служители на НСО, които те вардят с един автомат, обаче не знаеш откъде ще ти дойде. Два дни в път с влакове, през Полша... С този влак пътуват всички делегация от ЕС, защото въздушното пространство е блокиране. Във влака Лена и Кирил в общо купе - отделено такова. Убеден съм, че са обсъждали какво да правят с цените (казва го с ирония). През това време завалията Мирослав... не е бил там, какво да правиш, понякога е така. Та, пътуваме си в този влак, идва Лена и ми вика:     "Министър-председателят иска да те види". Тука ще става нещо сериозно... Майката си трака. Чинно козирувам - да, отивам да ме види. Отивам в тази заседателна зала под формата на един вагон. Петков на един лаптоп, Лена на втория. Викам да не съм в прокуратурата, ще се разпитваме ли, какво ще става? Започна да се опитва да ме ухажва чисто политически - това се случва април миналата година, два месеца преди да ги бутнем, долу-горе. Тръгна от там - не ти ли е скучно в НС, виж тук в МС е по-интересно. Ето, ходиме в ЕС, в Украйна... Казах му "Давай нататък, не ми е скучно".
       Започна да върти казуса за Македония. Пътуваме за Украйна, а той почва да ми говори за Македония... 3 шибани часа в шибаното кубе с шибаната заседателна маса с този премиер. 3 часа! Говори колко е важно да вдигнем ветото, как с неговия Димитър от Скопие (Ковачевски - б. р.) - били се видели, щели да се опитват... На бележката има една цифричка - 6 и ВМРО. Това беше в контекст, че се опитвали с него да "купуват" депутати от ВМРО-ДПМНЕ  в Македонския парламент (виж долу - б. р.), които математически да осигурят кворум и да ни запишат, примерно, в Конституцията под някаква форма и да кажат: Ето, ние изпълнихме едно от нещата, вдигнете ветото!".
     Обаче ония са неподкупни... Как ще ще ги пуснем бе, глупак! Ти не разбираш ли, че тука е застрашен българския национален  интерес, толкова хора са дали живота си за тази земя. Ти нормален ли си?  Беше обещал от първия ден като премиер, че ще го направи. И като видя обществената реакция каква е, започна да кърши... И тука идва бележката - на нея пише "Министерски съвет". Лена му скъса листчето от т.нар служебни бележници. И той вика: "Искам да ти покажа схемата, която съм измислил, за да пуснем Македония и да ни се размине". И почна да чертае. Първо - вдигаме ветото, после другите неща, конституция, права, език на омраза - първо ги пускаме, после другите неща. Казах му: "Имаш ли против да разсъждавам върху тая бележка?" Докато му говорех, гледах го в очите и си казах: Трябва да ти взема главата. Всичкото това е свързано с морал.
     И стигнахме  до там, че два месеца по-късно да говори, че това е неофициално. Призовах го и на детектор. Една от медиите се беше свързала с експерт, който потвърди, че почеркът е негов. По този начин този човек се "избърса" с толкова много българи, които си помислиха, че той е промяната.
   А той не е промяната, той е лъжец".

image










Гласувай:
6



1. notfun - ...ама, ти...сериозно..ги..следиш, тези в ПИК..
21.03.2023 16:25

Истината,е многоо проста, красс..
откак, има, Ток,Радио ТВ, и Интернет...
всичко, е лъжаа...всичко...

защото, така,с е печели....

ето, и тук...69 разни Творци, ще ми.рекламират..
''своето Велико Откритие'' за Света, и за България..

въпросът, е, как , да сберем некой..ЛЕВ
/€/ заа следващата ни...
разхоодкаа...до Израел, Сирия..Багдад...
уж, че , нещо..търсим..там )

НЕ МОЖЕШ, да приемаш ''изборите'' на сериозно..приятел..
ако, Изборите, променяха нещо, ТЕ, щяха, да ги забранят..

виж и Цирка, и ужаса, в САЩ, Италия, Франция...Русия...
същата схема,се прилага и тук...

просто, ГЛУПОСТИТЕ,и ЛЪЖИТЕ, многоо.бързо, се
разпространяват ,и хората, лесно..се зарибяват, много лесно..

некои тароикати, се опитват да плуват, отгоре..като..лойта, на пачата..
/ знаеш, какво, е нали..
цитирай
2. dobrodan - Казано честно, не ги следя, пращат ми
21.03.2023 17:30
нещата, от които знаят, че ще се развълнувам :):):). Има ги и на други места.
Днес например един колега ми съобщи, че вече шест танка Леопард бил гръмнати още докато са качени на влака ;):):):):). Само за "мужинката" работа :):):).
Юлка, много добре знам за изборите. Обаче никой не иска да хване сопата, щото шубето голям страх. Ако тръгна сам, ще ме обявят за луд, нали така?
Нямам пари за частна армия. В моменти като тоя ми се иска да ги имах.
цитирай
3. getmans1 - Мамка ИМ, ще ме цакат ТЕ меня с &qu...
21.03.2023 18:00
Мамка ИМ, ще ме цакат ТЕ меня с "Том Соер и Хъкълберито" вместо кратичкото "ако, Изборите, променяха нещо, ТЕ, щяха, да ги забранят.." - МРЪСНИЦИ значинката, толкоз години да лъжат народите.

Ама то, и бащата на Том и той от тях, първом за доларЕ си пробутва книжката и чак посленка иСплюва истината ... ЕВРЕЙ, дет вика един учил ф ПИТЕРА :)))
цитирай
4. marana69 - карси Спасението, е ПоЕдинично и започва, и свършва, в Главата..имам Опит )
21.03.2023 18:07
dobrodan написа:
нещата,

от които знаят, че ще се развълнувам :):):). Има ги и на други места.
Днес например един колега ми съобщи, че вече шест танка Леопард бил гръмнати още докато са качени на влака ;):):):):). Само за "мужинката" работа :):):).
Юлка, много добре знам за изборите. Обаче никой не иска да хване сопата, щото шубето голям страх. Ако тръгна сам, ще ме обявят за луд, нали така?
Нямам пари за частна армия. В моменти като тоя ми се иска да ги имах.

цитирай
5. dobrodan - Гетманс, Юлия е права :).
21.03.2023 18:10
Ако не беше, щяхме да гласуваме когато измрат веднъж вече делегираните народни избраници. Тоя филм май вече го играхме?
Асен - в женския затвор. Киро - в мъжкия. Лена - в мини Перник да копа кюмур, докато изплати 12-те милиарда дълг. И на другите мога да им намеря работа на ползу роду.
цитирай
6. notfun - акъна...казваше ,баба ))))
24.03.2023 20:32
dobrodan написа:
Ако не беше, щяхме да гласуваме когато измрат веднъж вече делегираните народни избраници. Тоя филм май вече го играхме?
Асен - в женския затвор. Киро - в мъжкия. Лена - в мини Перник да копа кюмур, докато изплати 12-те милиарда дълг. И на другите мога да им намеря работа на ползу роду.

цитирай
7. dobrodan - Тая дума "акана", изглежда, е старото име на желязото и
25.03.2023 10:31
познаваме нейна производна, акинак - меч. Знаеш ли на колко хиляди години може да е ? :):):):):):):)
Интересни следи остават в езика. Думата "хамут" е най-вероятно хетска (тоест хатска).
Амутум :):):).
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: dobrodan
Категория: История
Прочетен: 1043015
Постинги: 381
Коментари: 4984
Гласове: 4142
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031