Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.11.2020 20:43 - Грижата на червените цървули за народното здраве :):):)
Автор: dobrodan Категория: Политика   
Прочетен: 1621 Коментари: 8 Гласове:
2

Последна промяна: 10.11.2020 09:55

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Един чичка, наш другар, познат на всички ни с "журналистиката" си (копирайтърство, надяваме се поне това да може да прави), загрижен до припадък как нацията мре, а властта не си мръдва пръста и явно това й е целта (триещ всеки коментар извън правоверната партийна посока), както и една провъзгласила себе си за поетеса леля, нарекла се Топоришката (а. к. а Чекията), която локвички ще направи, като чуе нещо неоплюващо Бойко и Герб, станаха по-досадни от конски мухи.
Обяснете на тия, дето ви дават рублите, че хората не ви обичат, не ви искат, дреме им на шпинделите за вас и не хваща почва нещо (не само защото сте некадърници и двамцата), каузата ви е пердута (дали пък знаете какво значи тоя израз) и ви е срам, че ви вземат за мезе по блоговете. Ние знаем, че резилът е начин на съществуване на простите комуняги (какво друго могат да правят освен да плюят по-умните и по-можещите от тях) и чакат да вземем властта, ох пък тогаз, охааааа? Оха, не оха, ще хванете дедовия мекия и ще чакате да стане корав, ама на......

 Имах днес страхотната, вопиюща и нечувана наглост (Белене, Белене за мен!!!) да предложа на журналягата за разнообразие малко президентски неволи да опише, един "Декамерон" с плеймейтки се оформи наскоро, просто прелест. Обаче? Делийт.
На мадам Чекията блогът е затворен за коментари. Може би заради прелестната й поезия (отивам да хвърля щипка сол през рамо)........

   Ами тогава кой......аз, кой да е. Хората трябва да си видят бащицата на нацията, чистия като планински кристал надпартиен комунар, по-отблизо...

Доста пикантни подробности по темата разкриват свидетели пред "Вестоносец.нет", цитирани от "Трибюн". Според публикацията разкритията за сексуалните извращения на бившия министър-председател на Италия Силвио Берлускони, известни като „бунга" партита в дома му, не отстъпвали по нищо на тези на Румен Радев. Ето какво още разкрива изданието: "Анонимни свидетели са готови да разкажат пред широката публика пикантни истории за българския президент Румен Радев, организирал сходни празненства в резиденция „Калина“. Традиционно събитията започвали културно с вечеря, след което в една от стаите се развихряли истински оргии с едни от най- известните секструженички в страната, наричани за по-звучно плеймейтки. Танцьорки, манекенки, силиконови мадами и моми от кориците били водени в държавната резиденция от личния шут на Румен Радев Мартин Карбовски, който дори участвал в „бунга- бунга“ партита. Радев предпочитал неговите секс-робини да бъдат маскирани като известни личности по подобие на италианския му колега. Дори понякога самият той влизал в някоя роля, за да забавлява гостенките си. Не рядко са били размахвани камшици за по-непокорните. Слуховете за голям скандал в резиденцията в началото на годината се потвърждават, но истината този път не е свързана с любовните приключения на първата дама, а на самия президент. Да, имало е семеен скандал, влачене по стълбите и заминаване на Радева в САЩ за месеци. Но това се е случило след като е заварила мъжа си в оскъдно облекло с няколко мадами в собствената си спалня. Свидетели на свадата коментират, че дори в ромските махали не са чували такъв цветист език от жена. Радева нападнала мъжа си със зъби и нокти, а той я извлякъл за косата и я захвърлил в градината. В отговор на унижението първата дама мигрирала незабавно в САЩ при сина си от Георги Свиленски, където останала няколко месеца.

 Айде сега......ще кажат някои. Гуйем машкарец (като за три жени, имаше един такъв лаф навремето) :):):).
Обаче? Другарченце и другарице? Ся ко прайм?

Пореден удар получи днес от сърцето на ЕС Румен Радев. Тежките дни за метежника от "Дондуков" 2 нямат край. Звучно го шамароса един от най-уважаваните финансисти в Европа, бивш премиер на Италия и настоящ еврокомисар по икономика Паоло Джентилони. Както първо ПИК съобщи, Джентилони днес обяви, че България се справя най-добре икономически в корона кризата и единствена в ЕС ще има дефицит, който няма да надвишава 3 на сто от брутния вътрешен продукт ( през 2020 г.) Иначе, според Радев, затъваме, бюджетът ни е "загробващ", а финансовата политика на кабинета е катастрофална. На кого да вярваме? На зеления чорап, чиято финансова компетентност се е изчерпвала с това да разписва двете заплати на любовницата си във ВВС, или на Джентилони, бивш премиер на Италия, един от всепризнатите икономически експерти на еврозоната? Подобен избор, разбира се, изобщо не стои на дневен ред и за световните лидери и експерти е пределно ясно отдавна каква истината, заради което не спират да дават високи оценки за кабинета на Бойко Борисов. Затова и Moody’s ни отреди най-високия в историята на България кредитен рейтинг и запуши устата на Радев за цели седмици. "Фич" също повишава всяка година рейтингите ни, а признания валят и от Световната банка, и от ЕЦБ. Отлични са оценките на ЕК и за усвояването на еврофондовете, както и за цялостната финансова политика на правителството. На този фон злобните мантри на Радев унижават пред света самата президентската институция. Откакто акостира случайно на "Дондуков" 2, държавният глава не спира да се мъчи да убеждава българите колко зле живеят и колко е лоша и финансовата политическата ситуация у нас. Първо ни оприличи на "блато", после беше недоволен, че народът не го подкрепя на площада, препълва магистралите и курортите през уикендите и си живее живота. Озлоби се, че правителството вдигна в пъти пенсиите и и започна да хвърля обвинения за "най-бедната и бедстваща държава в Европа, с фалирала икономика". А как тази "фалирала" държава получи най-високата оценка от световните кредитни агенции, от еврокомисаря Джентилони? Дали Борисов да е корумпирал и тях? Или пауър пойнтът не е надежден наръчник как да се става държавник... След десетилетия на държавна издръжка в армията да се бе научил поне да бъде българин. Че да оправдае сега 12-те бона за нищоправене. Всеки ден с добри новини за България е лош за Румен Радев, мизантроп и българомразец.



По материали на пик.бг.
Така че.....другарю Аладжов (не сте виновен за фамилията си), затворете тази тоалетна, от която черпите информация (Дойче Веле вече и комунистите не я слушат).
Лельо Топоришке? И аз искам да си сложа снимка на акаунта отпреди 30 години, ма малко ме е срам да правя такива неща.
Ако ще пада Герб, че да дойдат вашите психопати.......пет пъти ще гласувам, да знаете.
Демократични сте като глисти в задник (винаги има място за още един)...

 Отново световен неотложен проблем е затормозил червения послушник. Как така властта щяла да плаща народна пара на хотелите, за да станат болници, пак щяло да се краде ?!
Същността на проблема е: комунистите имаме толкова хотели, за нас няма ли да падне някой милион, а? Лош Бойко, лош! Не стига, че нямаше сезон (Бойко е виновен), няма персонал за заплати от по 300 евро (една пура на червен думбазин струва повече), идват само англичани за балконинг и руснаци за алкохолинг (такива идат бе, ний не сме виновни, Бойко е виновен), ами сега не иска и да ни подпомогне да изкараме за по някое Бугати от новия модел парички (Волгата нещо не ни допада, само ако е черна Газ М21 с бял таван и бели рингове на гумите, за хвалба колкото)....
Другарче, както сами си го зачуквате, платена бригада профита с канго не може ви излезе насреща. Продължавай да тропаш по клавишите, супер си :):):)!



Гласувай:
5



1. blackpredator - ко пишат непик медиите и минфина
09.11.2020 21:14
Ще има втора актуализация на държавния бюджет за тази година. Причината за промяната в параметрите е огромният бюджетен дефицит, заложен за 2020 г. в размер на 5,2 млрд. лв. (4,4% от БВП)
В последната година от мандата си (2021 г.) ГЕРБ завещават на следващия кабинет трудна за изпълнение план-сметка. Планираната разлика между приходите и разходите за 2021 г. е 4,88 млрд. лв. (3,9% от БВП), което прави повече от 10 млрд. лв. общо за тази и следващата година.
цитирай
2. dobrodan - Аз съм убеден, че щом червените вземат властта,
09.11.2020 21:22
всички проблеми ще се решат с магическа пръчка. Дефицит, безработица, лекари, образование, работни места, абе всичко.
Понеже в нея партия жените са от мъжки пол, а мъжете - ханъми, да почват да се оплакват отсега какво лошо наследство са им оставили гербаджиите....
Не й върви на БКП нещо на президенти...
цитирай
3. анонимен - Секирата освен че кълне бойко, е ...
09.11.2020 21:36
Секирата освен че кълне бойко, е луда по фатмака и льотчика радев.
Дъската й яко хлопа.
цитирай
4. dobrodan - Да го развежда и да се вземат. Ще кумувам на младите с удоволствие.
09.11.2020 21:38
Срам, хора, срам............
цитирай
5. barin - Здравей, Добродане. В България ...
10.11.2020 14:16
Здравей, Добродане. В България объркванет е голямо и проблемите също. Става все по-трудно да се оправят нещата. Царят опита, но не си даваше сметка за нашия манталитет и реаното състояние на държавата.
Поздрави!
цитирай
6. dobrodan - Здравей, Barin, с цялото ми искрено уважение
10.11.2020 14:24
царят си оправи дълговете на комар, Милен Велчев си оправи тотото за десет живота, а останалите от НДСВ пиха по една студена вода, като я приеха по медицински доказано най-бързия начин за усвояване от организма (през дебелото черво)..........
За народа остана доказателството, че евреин и България са несъвместими понятия.
цитирай
7. dobrodan - Г-жа Чекията отново се изплющя връз мокър пясък на сламена рогозка :):):),
10.11.2020 14:51
гледайте :)!
" БОЙКО БОРИСОВ ПОСРЕЩНА ЗОРАН ЗАЕВ... (бил много болен , но ще ни продаде).....

Борисов посрещна Зоран Заев ... а бил много болен , но ще ни продаде

....много са гъсти със Заев-театър правят!!!!!!!! Що Заев не се страхува,че

Борисов ще го зарази...? Наистина ни имат за много прости-прост народ,

слаба държава! Македонците ще ни....и те ще ни...

Обърнете внимание на последния фрагмент, читатели, извинявайте за причинената досада :(.
До македонците ли допря чакалъка, стрино??????????


ДРЪН,ДРЪН...ТЕАТРО,ВОДЕВИЛ! БОЖЕ,

КАКВИ АРТИСТИ !

И ПАК НИЕ ГУБИМ- БГ НАРОД!!!
Не, златна, ние отдавна сме ги изгубили и няма с какво да ги привлечем обратно. Никой не ни е виновен. Като не искат да са българи - какво, ще ги биеш с пръчка по главата може би?

Миската Борислава с детето му Ема нали е македонка?!
Боко наистина е за публично линчуване от българския народ !
Национален предател! Пфу!

Абе не знам защо и как така, но ден 125 от протестите нещо......а линч няма ?!
За сметка на това съм любопитен да видя до колко знаете да броите.....например......че може да трябва да се научите, че след 1999 идва 2000 и т. н.
Готино :):):):)!
цитирай
8. dobrodan - И отново намазаният и отгоре, и отзад пишман журналист
10.11.2020 16:59
рече и отсече: полицаите протестират срещу Бойко за заплати... Лошо няма принципно, и те къщи хранят, има много свестни мъже между тях. Добре де, не всичките са такива, знаем.
Първо да се занимаят с това, което им е работата. За вас не знам, ама аз вече не си заключвам колата, няма смисъл. След като левакът-крадец (рядко смотан тип; какво очакваш да има в доста стар модел автомобил, каран от човек далеч не в първа младост, идиото) два пъти я отваря за един месец (сигурно си е мислил, че чукат майка му вътре посред нощ) и знае, че нищо по-скъпо от 5 лв няма как да вземе от нея :):):):), а полицията казва, цитирам: ние хващаме крадец на катализатор за 8 бона, предаваме го на прокуратурата, на другия ден е на улицата (нямат право да съветват както едно време, имало камери в колите) - детска градина, хич да не е......
НЕ Е ЛИ ПО-РЕДНО ПЪРВО ДА ПОИСКАТЕ ВЪЗМОЖНОСТ ДА СИ ВЪРШИТЕ РАБОТАТА, ЗА КОЯТО СТЕ НАЗНАЧЕНИ, ГОСПОДА И ДАМИ, А ПОСЛЕ ДА РЕВЕТЕ ЗА ЗАПЛАТА С 30% ОТГОРЕ????? ИСКАЙТЕ ПРОМЯНА В ЗАКОНА, ЗА ДА ПАЗИ ТОЙ ВАС, А ВИЕ - НАС.


"...Огромни полицейски протести белязаха последните месеци от управлението на кабинета „Станишев”. Служителите на МВР искаха 50% увеличение на заплатите и по-добри условия на труд. Тъй като нямат право на ефективна стачка, полицаите проявиха изобретателност и се събираха на демонстративно пушене или дефилета със скъсани обувки и бутилки с вода. Пикът на протестите бе през март 2009-а, когато над 8 000 служители на МВР се събраха в центъра на София. Тогава полицаите в светещи жилетки носеха ковчег и лозунга "Маджо вика Румен"....
Има и още полицейски протести, който иска, да си ги намери. Та така, мазни другарю, стоят нещата. Къса памет? Литий, гинко билоба? Ако не изкарвате достатъчно с пасквили, да Ви пратя? Подарък?
Не са скъпи, но явно вече Ви трябват, макар и да сте по-млад от мен.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: dobrodan
Категория: История
Прочетен: 1043149
Постинги: 381
Коментари: 4984
Гласове: 4143
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031