Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.04.2022 10:39 - Партията на шитнята - Ето какъв химн избраха Киро и Асен за "Продължаваме промяната" - псувни огласят залата при учредяването (ВИДЕО)
Автор: dobrodan Категория: История   
Прочетен: 4081 Коментари: 14 Гласове:
8

Последна промяна: 16.04.2022 18:51

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
      Изключително нецензурна песен огласи учредяването на партията на Киро и Асен - "Продължаваме промяната", видя ПИК. Видеа от началото на днешното събитие набират популярност в социалните мрежи. На тях се вижда как в залата пристигат и се настаняват премиерът и вицето му, а залата е озвучена от песента на GAYLE "Аbcdefu". В песента се пее на английски: "Fuck you and your mom and your sister and your job And your broke-ass car and that shit you call art Fuck you and your friends that I"ll never see again Everybody but your dog, you can all fuck off." В превод текстът гласи: "Майната ти и на майка ти, и на сестра ти, и на работата ти. И на твоята потрошена кола и на тези лайна, които наричаш изкуство. Майната им и на приятелите ти, които никога повече няма да видя. Всички, освен кучето ти, можете да се ши*ате." В социалните мрежи се шегуват, че това е може би е химнът на "Продължаваме промяната", а други допълват, че песента е напълно в унисон с речта на Кирил Петков, който също тегли майни и говореше за "шит", или в превод "лайна".

     ТОВА ЛИ ИСКАХТЕ, МЛАДИТЕ, СЪЩИТЕ ВИЕ ПАК УМНИ И КРАСИВИ?!
Бахти и смешниците, дето сте.
     Тъпи, необразовани, безсъдържателни и безсмислени. Такива са ви идолите и представляващите ги, същите като вас.
     Защото ТОЛКОВА КУХИ ХРАЛУПИ КАТО ГЛАВИТЕ ВИ България не помни от близо 1000 години насам.
     Защото сте не кръгли, а сферични идиоти. Защото, ако съдя по наличните говна в главите на избраниците ви, вие сте същите.
Вие сте срам за рода, племето и държавата.
Вие докарахте на власт неграмотни, малоумни и продажни селски педерасти и лесбийки.
Вие и само вие. Смятащи, че Слънцето изгрява, за да ви види.
Смятащи, че можете да правите каквото ви хрумне и никой не трябва да ви пречи. Ако ще и да пукнете от глад и венерически болести после.
     Смятащи, че светът започва с вас и правата ви ?! са ненакърними и неприкосновени:):):). Правата да изберете същите като вас, без мозък, без морал и без разум, нищо, че е 2022-ра година от новата ера.......

НЕЩО НОВО ЗА РЕЧНИКА ВИ ЛИ СА ДУМИТЕ "ЗАДЪЛЖЕНИЯ" И "ОТГОВОРНОСТИ"?image

     И НИКОГА ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ КОЙ СЕ СЪГЛАСИ ТИЯ ДАМСКИ ПРЕВРЪЗКИ ДА БЪДАТ НАЗНАЧЕНИ ЗА УПРАВНИЦИ НА МАЙКА БЪЛГАРИЯ!!!

   Коментарите от последния клип в Youtube.com.

image Relaxation and Meditation Music преди 6 часа Точно така"Или им помагаш да крадат или напускаш родината си"много точна.вярна мисъл.       2       ОТГОВОР       image Александър Николов преди 5 часа (редактиран) Тези си вярват, това е най лошото! А този "премиер" дори не може да се изкаже.Лошото е, че и аз гласувах за Подмяната.       3       ОТГОВОР       image tony laleva преди 13 часа Кое доверие? И какво учредяват ПП ПП ...       11       ОТГОВОР       image Mila Mihailova преди 13 часа Уууууууууууууууууууууу от българите !!! 🇧🇬😠       18       ОТГОВОР       image Nikolay Zagorski преди 12 часа ne e zle....doidoha kato navletci, pone shte si tragnat kato partiitci....       7       ОТГОВОР       image Dimitar Dimitrov преди 12 часа Съжалявам,но не мога да изгледам тази помия!!!       10       ОТГОВОР       image Bojko Nupogodi преди 2 часа позволете на министъра да си говори на майчин език. Българският е труден       3       ОТГОВОР       image S 1 преди 10 часа Учете се, но не на гърба на други       5       ОТГОВОР       image Dimitar Mitev преди 2 часа Кой ще го плати това откриване много бързо забогатяха       3       ОТГОВОР       image S 1 преди 10 часа 🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮       5       ОТГОВОР       image Dimitar Mitev преди 2 часа Повръща ми се от тях       1       ОТГОВОР       image Mariya Gantcheva преди 3 часа Метастазите.       1       ОТГОВОР       image Dimitar Mitev преди 2 часа Вън тези буклуци


      Току-що ни поднесоха топла-прясна новина. Очакваме смяна на документите ни за самоличност (този път правителството ще плащало разходите с нова емисия на вътрешен дълг:):):). Полюбувайте се.

image   

      КАКТО БИ КАЗАЛ ПРЕМИЕРЪТ НА ЧИСТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК: УАУ!
















Гласувай:
8



1. nkf - Петков е доста повърхностен и ин...
16.04.2022 14:48
Петков е доста повърхностен и инфантилен типаж с усвоени някакви тарикатски навици. Неговата необузданата автентична изразителност е станала и звуков фон на събитието. Това обаче нито е най-важното, нито е нещо, с което не сме се сблъсквали. Все пак да не забравяме, че животинският примитивизъм и буквално циганска простотия на бойко, бяха политически пейзаж в България за повече от 12 години. Проблемът на киро е, че изобщо не разбира за какво иде реч в България и няма абсолютно никаква идея как оглавяваното от него правителство да се справи с кризите. Неговата безлична тъпота реално е поставила правителството под главния контрол на нинова, особено по критичния геополитически въпрос - войната в Украйна. Мисля си, че това правителство може и да не изкара лятото; но не знам какво ще следва и кой ще бъде начело на изпълнителната власт след тези инфантилни глупаци.
цитирай
2. bezistena - Адмирации! Знаеш иначе какви са ...
16.04.2022 16:44
Адмирации!
Знаеш иначе какви са ни отношенията – значи адмирациите са заслужени!
цитирай
3. dobrodan - Мартине, години наред мислех, че по-лошо от управлението
16.04.2022 18:39
на Герб и Бойко Борисов не може да ни се случи.
Лъгал съм се.
В светлината на настоящите парламентарни лумпени Бойко изглежда като господ.
Интересно за наблюдение е поведението на другия... ще спестя прилагателните, защото няма да са ласкави... така наречения президент на Република България :).

В момента се чуди, клетият пилот, кой хоризонт да хване:):):).
Никой да не храни илюзии, че сегашното състояние на страната е плод на нещо друго освен лични амбиции за отмъщение на въпросния, както и желанието му да бъде много голям шеф (за какъвто му липсват и качества, и подготовка), разбира се, накрая можем да споменем и паричките (газ метан, газ метан:):):), мирише лошо, но парите нямали миризма)...
Дори настоявам това правителство да изкара и следващата зима:):):).
Тогава и най-кухите кратуни ще си спомнят какво имахме - държавност! - и какво имаме сега: БАРДАК!
Като им олекнат съвсем джобовете, ще почнат да се сещат.
Видимо българинът не разбира от друго.
цитирай
4. dobrodan - Благодаря за любезния коментар, Иване или г-н Дунчев:).
16.04.2022 18:41
Не е трудно да се напише истината. Трудно е да я опознае човек като такава.
цитирай
5. mt46 - Имаш право на политически пристрастия, Добродане... :)
17.04.2022 12:50
"В светлината на настоящите парламентарни лумпени Бойко изглежда като господ.
Интересно за наблюдение е поведението на другия... ще спестя прилагателните, защото няма да са ласкави... така наречения президент на Република България :)"

А според мен тия не са добри, но предишните бяха по-лоши. Защото имаше авторитаризъм, мафиотщина, огромни кражби и лъжи!...
цитирай
6. merlin1968 - Не знам кой ги избра тези клоуни но се ...
17.04.2022 15:31
Не знам кой ги избра тези клоуни но се съмнявам, че от малкото отишли да гласуват на последните избори, повечето са гласували за тях. Още по-съмнителен е рейтингът който сега им дават и който гарантира, че отново ще влязат във властта и при извънредни избори. Но ми е още по-странно, че вие не ги харесвате:)
Няма как да дойдат на власт, такива които да ви харесат и да са по-малко дебилни от тези, просто няма как. "Особено по критичния геополитически въпрос - войната в Украйна." Особено в това отношение, няма кой друг освен Кирчо, да се зъби на Русия, предавайки всички български интереси. Така че, бих ви препоръчал пак за него да гласувате.
цитирай
7. dobrodan - Марине, относно кражбите :) - крадат всички.
17.04.2022 16:49
Неприятно, но факт. Не оправдавам никого!
Обаче... Крадецът викна: дръжте крадеца!
Почакай да видиш сегашните какви ги дробят. Не бързай.
Тънкият момент е властникът да краде толкова, ЧЕ ДА ОСТАНЕ И ДА СЕ ПРАВИ НЕЩО ПОЛЕЗНО ЗА ОБЩЕСТВОТО. Поне това показва ходът на управлението на която и да било страна във всички времена.
Тия... къде тръгнаха?!
цитирай
8. dobrodan - Merlin, как така не знаеш кой ги назначи тия олигофрени?!
17.04.2022 17:00
Американската посланичка заедно с таварищ мистър президентина, разбира се. Изборите бяха абсолютно фалшифицирани, писах тогава как става цялата работа с машинките и тя стана сякаш аз съм я правил:( .
Следователно Радев също се зъби на Русия :):):) или поне така иска да мислим :):):).
Не съм толкова луд, че да гласувам за човек, който не знае и не може нищо друго, освен да се хили като ряпа. И да лъже като престарял римлянин, да не пропусна.
Както и каквото да мисля, все се върти около президентските мурафети.
Този човек заедно с една камара псевдодържавници няма място във властта на републиката.
И какво излезе, Мерлине, в крайна сметка?
Човекът, номиниран и излъчен от Краснаята партия (мафия) БКП, работи срещу Русия според теб?
Дали? :):):)
цитирай
9. merlin1968 - Да, работи, нали е натовски гене...
17.04.2022 19:09
Да, работи, нали е натовски генерал, няма за Русия да работи я. Но поне Радев и Янев, имат представа за истинските заплахи за страната ни и се надявам да са първо български офицери, а след това чак натовски.
цитирай
10. dobrodan - Хм... :). И как стана така, че човек, вдигнал юмрук на Бузлуджа,
17.04.2022 20:41
работи натовски генерал?!
Нещо шизофренично има в тая работа:):):) или мръсните капиталисти си признаха разбойническо-селския комунистически произход:):):) най-накрая?
Единия вече го виждаме какви представи има и ще го гледаме още години наред.
Янев... ще видим. Не бързам да го определям засега.
Не мога да се отърся от мисълта за президентска република.
Добре, ама си нямаме Де Гол, имаме си Румен Палавия език, да прощаваш.
Никаква прилика помежду им.
цитирай
11. notfun - ...''имената', нямат, никакво..значение...
17.04.2022 22:17
Изборите ,са Отдел Забава, във ВПК/ военно-промиш.комплекс, мърлине.
...и, Просто Киро, и Кака Курнела, се ''движат'', от ЕДИН център..
...Гумен Крадев, тоже...а, Куклата путя, най вече..
такъв е ПЛАНът..

...от толкова, боси ,и глупави, коментарии, ме заболява глава..

добродане, и ти ли..друже?
цитирай
12. dobrodan - Юле :), имената имат значение доколкото
18.04.2022 10:53
екзалтираното стадо да разпознава на кое име каква роля са отредили кукловодите.
Все пак... между две действия в сериала... говедцата имаме право и на глътка въздух... в правилно избран момент, нали?
Биволът има страшни, извити, много здрави рога. Ако удари с тях, и в Пирогов няма да се справят.
Ако удари.
Но не удря. Отчайваща работа.
Та, за имената. Все пак някои кретени са по-идиоти от останалите малоумници.
За това иде реч.
цитирай
13. barin - Здравей, Добродане. Напоследък ...
19.04.2022 06:17
Здравей, Добродане. Напоследък изглежда няма подходящ кандидат за премиер. През последните години само 2-3 съм одобрявал. Народът вече няма търпение, защото гласува за някоя нова партия, а вижда, чеслед няколко месеца няма резултат.
Поздрави!
цитирай
14. dobrodan - Здравей, барин :). Обикновено избираме най-малката злина :).
19.04.2022 21:01
Тоя път обаче не се разходихме даже до урните. Да накривим на някого шапката, един вид.
И ни го набухаха до сливиците.
Не сме дорасли за демокрация. Вероятно никога няма да сме готови за нея.
Хората искат слободия, а не свобода. Искат да им е гадно:):):).
Ще получат повече, отколкото искат.
Напълно заслужено и законосъобразно.
Жалко.
Бъди здрав, радвам се да чета твоите материали всеки път :).
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: dobrodan
Категория: История
Прочетен: 1065028
Постинги: 389
Коментари: 5047
Гласове: 4181
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930