Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.06.2021 18:50 - Бий самара, да се сеща магарето.... Представям ви новите божии войводи - Аллатра стайл...
Автор: dobrodan Категория: История   
Прочетен: 4267 Коментари: 8 Гласове:
8

Последна промяна: 02.07.2021 12:00

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
      Дами и господа......като чуя някой да ми говори за любов и братство.....или да пише такива послания към всички, без да познава лично никого......ми настръхват шиповете по гърба. Имам странното чувство, че един такъв человеколюбец с никнеймове ascentions и d5 (не знам защо, но и двете думички ги свързвам с предимно седалищни дейности), се мъчи да пробутва божията любов срещу 0,50 лв..... Впрочем, четете сами и мислете. Знам, че някои колеги от блога могат да мислят, други не могат да мислят дори и да искат, но все пак истината е еднаква за всички.

    Стадото АллатРа се моли за Путин в столицата на Украйна

 

 


     Съвременната версия на „Бялото братство“ се ражда в недрата на същото КГБ / СБУ от Донецк, където е измислена „Мария Деви Христос“. Майчината секта възникна върху руините на СССР - когато беше необходимо да се запълни идеологическия вакуум. А квазирелигията Aллатра е зачената по време на Оранжевия майдан, когато необходимостта от защита на „руския свят“ става все по-остра. Лидерът на дъщерната секта беше под земята чак до Революцията на достойнството, което говори за дългосрочната антиукраинска стратегия на авторите.

     Самопровъзгласилият се Архангел Гавраил се обгражда с момичета, които са облечени и сресани като близнаци. Вдясно е „рептилката“ Жана. С помощта на примитивен монтаж тя „мига като извънземно“. На масата има сектантско „свято писание“. Екранна снимка от видеото на АллатРа TV.

                                               image

      Новината, че фенката на проруската неорелигия "АллатРа" Ирина Верещук може да стане министър на отбраната на Украйна направи тази тема супер актуална. Всъщност още през септември 2019 г. ръководителят на подкомисията по държавна сигурност и отбрана Верещук по вече затворения телевизионен канал Меведчук-Козак се обяви срещу евроатлантическия курс на Украйна: „Не можем да отидем там, където не ни чакат. Далеч съм от мисълта, че Руската федерация поне веднъж ще ни позволи, ако такава дума може да се приложи към суверенна държава, да се присъединим към НАТО “, издрънка Верещук, въпреки че този курс е заложен в Конституцията. А адептите на доктрината АллатРа наричат ​​НАТО „камшик на СОТОНАТА“. Също така си струва да припомним, че по време на Евромайдана, през декември 2013 г., в интервю за руския вестник „Огонёк“ Верещук изрази благосклонността си към режима на Путин, като го нарече „авторитаризъм с демократично лице“. И тя откровено призна: „Ако имахме такъв Путин, щях да гласувам за него. Прави добро за Русия. "

     И така, коя е организацията, на която симпатизира гостът на телевизионното студио АллатРа г-жа Верещук? Накратко, псевдорелигиозно движение, чиито основатели проповядват путинизъм. Рептилии, Хелиарс, световно правителство от ядачи на бебета и Русия с нейния президент "Номо" - като противовес на световното зло и единствената надежда за спасение в Третата Световна война - това са темите на техните проповеди ...
     Факт е, че сектантите имат своя „Библия“ - многотомник от група неизвестни хора с псевдоним „Анастасия Новых“. А самият В. Путин (неговата биография, външният му вид) буквално с паспортна точност е описан в една от книгите от поредицата, която е наречена „Прекръстването“. „Творбите на Новых “ нямат никаква художествена стойност, но носят мощен пропаганден заряд. Русия е представена в тази нискостандартна художествена литература като духовен център на земята. Путин е описан като световния Спасител на име Номо, лидер на Русия и въплътен Исус Христос, който живее сред хората.

     Лидер на сектата в Киев е 53-годишният терапевт по ръчен масаж Игор Данилов, който се премести в столицата от Макеевка, сега окупирана от Русия, и има много симпатизанти в „ДНР“. Той се представя за възродения Свети Агапит от пещерите, Ригден Джапо - владетелят на приказната Шамбала, Архангел Гавраил и вълшебник. С помощта на нескопосани монтажи и Photoshop шефът на АллатРа и неговите сътрудници показват примитивни трикове в youtube - самият масажист и момчетата му излизат в астралния план, четат мисли, движат предмети с очите си, убиват и съживяват пилета. Всичко това е примесено с легенди за тайните на Вселената.

     "Духът" има офис в наета стая на територията на Киево-Печорската лавра на улица Лаврская 23 в Киев. Той го нарича клиника и казват, че взема 24 000 гривна за прием. Но по-късно някои пациенти оставиха отзиви в Google, в които нарекоха сесията „ пълна измама“.
     Данилов създава впечатление за неграмотен и тесногръд селянин. Той носи около половин килограм злато, има маниерите на човек от 90-те и речта на шарлатанин. Освен това нашият Агапит-Габриел също се представя за академик и професор, въпреки че едва ли има висше образование. „Оттам де!"  е тяхната доктрина, допринасяща за тези действия“ - така изглежда обичайната дума на този „мъдрец“.

     За какво говори Игор Данилов например в предаването от 18 октомври 2019 г. "За деветия кръг"? Относно отвличането на деца, отрязването на корема на бременните жени, пиенето на кръв на бебета, които са принесени в жертва - това, както уверява „мъдрецът“, е обичайното, което обикновено правят световните лидери (включително: кралицата на Великобритания, Ватикана и Дж. Сорос ). Цитат: „Кандук (представител на тайната сила - бел. ред.) ги изяжда от разстояние, не можеш да го хванеш, активен е средно 70 години, той поглъща нечий живот на всеки три дни, изяжда 120 души годишно , а те днес са 10 хиляди, това се проявява в пътнотранспортни произшествия, самоубийства. Човек може да се защити от кандука, ако е вярващ, но не и от представителите на деветия кръг, те имат армия, имат съдилища. " Тоест катастрофите не се случват поради превишена скорост и алкохол, а защото шофьорите са „погълнати от кандука“......

     Какво още си струва да знаете за лидера на AллатРа? Той живее в предградие на Киев, в голяма къща "хамбар стайл" с 12 наложници. Момичетата се наричат ​​"сестри Аллат" и около веднъж седмично Данилов ... Извлича "жизнената енергия на Аллат" чрез групов секс с тях.
     За сектантите не всеки има достъп до тялото на водача, а само персонажи, особено близки до „Архангела“. Те се наричат ​​ хелии и орхии, за които се предполага, че предотвратяват климатичните бедствия по целия свят. В смисъл, че ако Киев бъде пропуснат от земетресения и цунами, това е само благодарение на сексуалните усилия на предприемчив масажист.
     Данилов трябваше да признае груповия секс, след като няколко бивши "небесни птици" (те са "сестрите Аллат") публично обявиха "триковете" на похотливия старец. Например тук: https://www.youtube.com/watch?v=TXpSguNnUE4

 

     След поредица от откровения сектата пусна програмата „Сексът и духовният път“, където Данилов обясни „истинската същност“ на процеса като духовна практика. Ето цитат от професионалистa: „От тези моменти на раздяла (оргазъм – бел. ред.), когато една жена получи прилив, отблъсквайки се, те отидоха още по-далеч, гмуркаха се още по-дълбоко и изоттам измъкваха всичко, което дава мир и живот на всички, които разбираха и чувстваха ... Третирането на това като секс е глупаво. Жени, които правят секс помежду си ... В такива групи от сестри Алат мъжът можеше да бъде само в началото на формирането на групата и дори тогава функцията му трябваше да бъде експлоатиран от жените, те го използваха като детонатор за взрива ”.

     В многобройните канали на АллатРа в Youtube можете да намерите видеоклипове за вуду ритуали в гробището. И видеото, където „сестрата“, близка на Данилов, изобразява полов акт с невидими демони. И друг сектант, особено близък до "Габриел", сега активно разпространява глупости в TikTok за планетата Вамфим (Нибиру), от която тя уж е "долетяла":

   https://www.youtube.com/watch?v=-HMWCtOg_b4 
     
     (Тая планета Вамфим е патент на баба Вангя, бел. м. Вмъквам един цитат уж от нея.....Първият контакт със Земята ще осъществят извънземни от планетата Вамфим. Тя е трета поред от нашата планета Земя. Те са прозрачни, облечени в дрехи като брони, които блестят като люспи на риба. Между тях има и жени. Косите им приличат на водорасли и са меки като патешки пух, обграждат главите им като ореол. На тяхната земя всичко е много красиво, природата не може да се опише, но никъде не виждам къщи. Извънземните често идват при мен. Малко едри, като най-едрите нашенци, дрехите им са като перушина на пилета. Обути са в джапанки, на главите – шапки като плажните, носеха големи книги като на бакалаврите. Имаха и жезли. Казват ми, че идват да ни помогнат, че могат да лекуват много болести. Те са много строги. На тяхната планета всичко е много организирано и се работи много. Тези същества общуват с единици хора от нашата планета. Те ни контролират. Не ми разрешават да говоря за онова, което чувам и виждам на тяхната планета.“ Както виждате, опряхме до бакалавърски книги :) и ГОЛЕМИ ЖЕЗЛИ. ЩО ЛИ НЕ СЪМ УЧУДЕН?).

Нейното име е "Извънземна"  Жанна Анатолиевна Хвещук. Данилов я обявява за рептилка от Анунаки. Въпреки, че преди няколко години момичето беше просто антимайданката Жана. Ето информация за Хвещук на специалния сайт „Миротворец“:

         https://myrotvorets.center/criminal/khveshhuk-zhanna-anatolevna/

     В предаването „Мисълта е материална. Доказано ”за 29 октомври 2019 г. И. Данилов кани адепти да вадят косата на популярни хора заедно с луковиците. Има и видеоклипове с любовни заклинания, и истории за вещици, и леко порно с вибратори, продуцирани от телевизионното студио АллатРа.
     И цялата тази фантазия-окултизъм е опакована в опаковката на творението. Сектантите декларират целта си като изграждане на креативно общество на Земята.

     Изглежда, че мракобесието в сектата е извън обхвата на скалата. Как можете да повярвате в потока на заблудени фантазии на неграмотен масажист и неговата свита? Но има много вярващи. Има видео, в което зомби стадото „се събуди, за да се бие със слугите на СОТОНА-та“  и засвидетелства, че в лицето на Игор Михайлович Данилов самият Свети Дух общува с тях чрез Интернет! Освен това макеевският Агапит-Габриел отскоро има не само християнски произход. Той е и Махди - последният наследник на пророка Мохамед:
                              https://www.youtube.com/watch?v=h9mZqRF-p-g

                       Кой е ключът към успеха на мракобесите?

     Първо, Данилов работи под покрива - буквално и преносно - на игумена на Киево-Печорската лавра Павел. Той лично рекламира сектата в няколко видеоклипа в телевизионния канал AллатРа в youtube. Въпреки че позицията на УПЦ-КП, озвучена през 2017 г., звучеше така: „AllatRa“ е квазирелигия с елементи на окултизма, което противоречи на православието“.

      Вторият „умствен бисер“ на AллатРа е, че основателите на сектата се подготвят за „материализиране на чувствените идеи“ (по аналогия с филма „Формула на любовта“) в продължение на много години. Преди да напуснат ъндърграунда, те се описват в книгите си като неземни същества. Не само Путин, но и лидерът на Аллатра беше представен предварително в книгите на „Нових“ като един вид войник на специалните части - нинджата „Сенсей“ със суперсили.

Нямаше да бъде толкова страшно, ако момчетата от "Аллатра" не се включваха в държавните дела. Струва си да се разхождате по хаштаговете #creative society, #creative_society и #allatra, за да се изненадате от огромния брой политици, чиновници и поп звезди, които са успели да се причестят в сектантството.

     Тук обаче има един момент. Възможно е да станете агитатор на секта чисто случайно. Как работят поддръжниците на AллатРа? Те се обръщат към всички относително популярни хора с микрофон и предлагат да кажат няколко думи за мира, любовта и сътворението. Ето как обикновено изглежда капан.

     - Не сте против творението?
     - Не-не, как ви хрумна, аз съм „за“.
     - Добре! Кажете на камерата за това.


     Така те хващат тези, които са жадни за публичност. Но това обяснение не се отнася за фигури, които идват в студиото на AллатРа. Например - един от политиците, препоръчани от сектантите - Надежда Савченко, която все още е обвинена в подготовка на терористична атака (и все още е герой на Украйна). Савченко по телевизия AллатРа наскоро сподели впечатленията си от „Международната конференция„ Творческо общество “. Говореше за извънземните и необходимостта от въвеждане на програмата AллатРа в законодателството.

     Ирина Верещук и Надежда Савченко се появяват по телевизия "АллатРа" повече от веднъж и рекламират своите продукти. Така че те могат да бъдат считани за посланици на марката.
     Фактът, че Аллатра далеч не е безобидна, се доказва не само от разпространението на вредни митове (например, че държавните институции не са необходими, а владетелите на всички държави със западни ценности са маниаци). На настоящия етап от дейността „енориашите“ се обработват. На следващия се планира намеса в украинската политическа програма с помощта на вербувания електорат. В програмата от 29 ноември 2020 г., която се нарича „Творческото общество обединява всички“, Данилов поставя задачите: „Електоратът започва да избира онези политици, които разделят креативното общество ... Хората идват на власт от позицията на творческо общество ... И тогава това е въпрос на техничност. "

                                      Кой печели от това?

     Проповедите на Аллатра напълно съвпадат с геополитическите интереси на Руската федерация, идеологията и конкретните действия във войната, която страната агресор води срещу колективния Запад. Цел: обединение на народите и държавите (поне славянските) в единна държава с център в Москва, унищожаване на Америка под знамето на битка с липсата на духовност. Обърнете внимание: Украйна в книгата „Кръстопът“ е представена като част от Русия, украинските политици - като свещеници на бездушните слуги на раирания звезден дявол, които искат да откъснат украинците от техния духовен източник, докато чекистите „КГБисти" и " ФСБ "са представени от хора с висока чест и морал. И най-добрият от тях, разбира се, е "Номо" -Путин.

     „Аллатраджиите“ сплашват привържениците си с края на света и очакват нов апокалипсис през 2024 година. Въпреки че краят на света редовно се пренася върху тях (вероятно защото „сестрите на Аллат“ със своя „Архангел“ дават всичко от себе си), Анастасия Нових вече е предсказала, че САЩ ще се разпаднат и Русия ще спечели „свещената война“. Странно е, че тя не е предсказала в какво окаяно състояние ще бъде „миньорският район, ухаещ на рози” - така е описано родното място на Данилов в книги за „Аллатра” (мястото, където сега е „ДНР”)...

     Нека разгледаме по-отблизо хронологията на събитията и общите черти на Аллатра и Бялото братство. Това е важно, за да се намерят паралели и да се разбере колко систематично работят създателите на тези секти, прилагайки антиукраинската стратегия.

     „Бяло братство“ с „Мария Деви Христос“ (бездарната журналистка Марина Цвигун, която представяше себе си за богиня) е основана в Донецк с участието на КГБ през 1990 година. През 93-ти (в последния ден от десетилетието на покаянието, обявено от „Великото бяло братство“) мадам Цвигун се опита да завземе катедралата „Света София“ и беше задържана. Но след 4 години тя беше освободена и сега живее в Москва. Тя напълно подкрепя „ДНР“ и дори за известно време представлява „посолството на Аллах в ДНР“ с указ на бившия лидер на „ДНР“ А. Захарченко. Сега Цвигун под името Виктория Преображенска отново разпространява идеите на „Бялото братство“ и призовава за възстановяване на СССР.

     AллатРа е популярна и в ДНР . Според религиозния учен Игор Козловски, който беше заловен от бойците, сред тях има много почитатели на AллатРа. Тази неорелигия се появи и в Донецк. През 2004 г., когато В. Путин беше преизбран за втори мандат, за първи път беше публикувана книга, изцяло посветена на култа към неговата личност - „Прекръстване”. И тогава се появява първата книга за Данилов с неговите хелиари - „Сенсей“ излиза за първи път през същата година. Едва през 2011 г. движението започва да се формализира - появяват се издателствата Лагода и AллатРа, регистрирани в Донецк и Москва.

     През същата 2011 г., очевидно подготвяйки се да покажат на света „въплъщението“ на Архангела в лицето на масажист, настоящите поддръжници на „Агапит-Гавраил“ събраха подписи за разрушаването на Архангел Михаил в центъра на Киев и неговото заместване с Габриел. Защото, казват те, покровителят Михаил е твърде войнствен за Киев - той насърчава жителите да се събират на Майдана. Тук още тогава беше прочетен призив за подчинение в Москва - защитника на Киев Михаил, въоръжен с меч, сектантите искаха да заменят с Габриел, който имаше лилия в ръка. И най-важното: ако укривателите успеят да извършат замяната, те биха могли още по-добре да се подготвят за „възраждането на статуята“ на Игор Данилов (точно както във „Формулата на любовта“). В крайна сметка ненапразно през 2013 г. създателите на култа нарисуваха фалшива икона, изобразяваща Данилов в образа на Агапит Печорски. За целта те смениха лицето на свещения лечител от древните икони с добре угоената физиономия на макеевския масажист.

     Освен това, още преди Евромайдана с подкрепата на ПР представители на AллатРа организираха фестивали, по време на които пробутваха книги за сенсей на библиотеките. През 2012 г. издателство „Аллатра“ публикува брошура на И. Данилов за остеохондрозата и това също доказва връзката с Данилов. Но за своите енориаши Данилов „се отвиртуализира“ в средата на 2014 година. Малко по-рано, през зимата на 2013-2014 г., лидерите на сектата разпространиха видеоклипове на тема „Майданът е зло“. И веднъж бъдещата "рептилка-Ануннак" Жана Хвещук с колегата си Андрей Михалчук ​​дойде в телевизионния канал "112" с тези тези. Тогава Хвещук не се правеше на „пришълка“, а просто носеше антимайдански глупости, които шокираха дори водещия. След напускането на ъндърграунда („материализация“) на „господаря на Шамбала“ „Аллатра“ най-накрая се регистрира в Киев под името „международна обществена организация“.

     Всъщност Аллатра се застъпва за премахването на независимостта на Украйна. Призовавайки за изграждането на приказно общество от нов тип, в което няма да има държави, правителства, армии и полиция със съдилища (вместо всичко това, казват те, ще има самоуправление), лидерите на сектата водят до създаването на нов световен ред, където ще управляват масажистът Данилов и чекистът Путин.

     Фактът, че те се намесват активно в политиката, може да бъде илюстриран от присъствието на активни привърженици в САЩ и кампании за Д. Тръмп на последните избори. Както знаете, налудната версия, че Джо Байдън е „педофил и похитител“, е популярна не само сред феновете на Аллатра. Ревностните тръмписти в QAnon (имаме една такава шамшалка в блога, б.м.), които са участвали в атаката на Капитолия в САЩ, също вярват в това. Ученията на Данилов не противоречат на други популярни конспиративни теории - хората от Аллатра също са против ваксинацията (чипирането). Подобно на теоретика на конспирацията Дейвид Айк, те вярват, че коронавирусът е измислен от световното правителство. Миналото лято Айк събра хиляди митинги срещу ограниченията във връзка с пандемията, техните участници в Берлин се опитаха да пробият в Райхстага. QAnon проповядва върховенството на бялото, Айк е обичан от неофашистите. Което не е изненадващо: в крайна сметка същността на всички теории на конспирацията се свежда до подкопаване основите на демокрацията, до нацизма, отричането на Холокоста, деспотизма и автокрацията.

     Ще попитате, къде гледа СБУ? Отговаряме: в него също има путинопоклонници.

 

Според доброволците на международната общност InformNapalm не само Слугинята на народа И. Верещук е привърженик на сектата Аллатра, но и нейният съпруг, съветски офицер от СБУ. Любопитно е, че министерстването на Ирина Верещук се пророкува само от съмнителни източници - канали „Медведчук-Козак“, „Страна.юа“, народен депутат Дубински ... И самата Верещук, която, коментирайки слуховете, представя желаното за действително. Сякаш проруските сили опитват почвата - ще успеят ли да пробутат своя човек от екипа на „Слугите на народа“ до отговорна длъжност?

     Трябва да се отбележи, че е малко вероятно без покровителството на нейния покровител Тарас Козак г-жа Верещук да може да разчита на 29-то място в списъка на „Слуги на народа“ по време на изборите за Върховна Рада. Как бившият кмет на малкия град, непознат извън Рава-Руская, направи бърза кариера? Освен това през пролетта на 2019 г. И. Верещук не подкрепи В. Зеленски. Излиза, че преди да влезе в парламента, Верещук е работила в Международния център за Балтийско-Черноморски изследвания, обществена организация, свързана с омразния кръстник на Путин Виктор Медведчук. Ирина Верещук не крие дългогодишното си приятелство с партньора си Козак. Тя просто не си спомня, че Козак е работил като ръководител на Държавната митническа служба на Украйна (и, казват, „ма-алко се е уредил“ с контрабанда), когато тя е оглавявала селище на полско-украинската граница.

     Що се отнася до съпруга на Верещук, той е основател на обществена организация, която обединява съветските ветерани от КГБ, която включва колеги на Путин от постсъветските страни. Преди това той работеше в Лвовската "Aлфа“ на СБУ, а сега се премести със съпругата си в Киев и си намери работа в централния офис. И, знаете ли какво е съвпадение? Веднага след като съпругът на народния депутат от Слугата на народа се установи в столицата, клоунският логотип на AллатРа се появи в централата на „Алфата“ на СБУ.

     Оказва се, че няма надежда за СБУ, но ако СНБО изведнъж прояви интерес към AллатРа, ние ще ви кажем къде да копаете. Ключът е финансирането. AллатРа има абсолютно непрозрачно и на практика от зимата на 2013-2014 г. практически неограничено финансиране... Бихме се осмелили да предположим, че то идва или „иззад ъгъла“, или от агентитe на влияние на страната-агресор в Украйна.

                                 https://crimehistoryua.com









Гласувай:
8



1. notfun - Секта, е!! а бабата1946, е сектантка..има, и др.мераклийки наоколо/баВната,мъжо и божо 1256789, и др.откачалки
26.06.2021 19:27


Фактът, че те се намесват активно в политиката, може да бъде илюстриран от присъствието на активни привърженици в САЩ и кампании за Д. Тръмп на последните избори. Както знаете, налудната версия, че Джо Байдън е „педофил и похитител“, е популярна не само сред феновете на Аллатра. Ревностните тръмписти в QAnon (имаме една такава шамшалка в блога, б.м.), които са участвали в атаката на Капитолия в САЩ, също вярват в това. Ученията на Данилов не противоречат на други популярни конспиративни теории - хората от Аллатра също са против ваксинацията (чипирането). Подобно на теоретика на конспирацията Дейвид Айк, те вярват, че коронавирусът е измислен от световното правителство. Миналото лято Айк събра хиляди митинги срещу ограниченията във връзка с пандемията, техните участници в Берлин се опитаха да пробият в Райхстага. QAnon проповядва върховенството на бялото, Айк е обичан от неофашистите. Което не е изненадващо: в крайна сметка същността на всички теории на конспирацията се свежда до подкопаване основите на демокрацията, до нацизма, отричането на Холокоста, деспотизма и автокрацията.

Ще попитате, къде гледа СБУ? Отговаряме: в него също има путинопоклонници.
цитирай
2. dobrodan - Бих се учудил, ако не мислехме еднакво
26.06.2021 19:36
за много неща с теб :).
Целта е да предпазя повече хора от ново зарибяване :( ........
Невежеството е сила. Знанието е порок. Да допълня Оруел.Що за нужда е да усещаш себе си зависим от нечия благословия ?!
Парченце от акото?!
Фройд? Яхвето?!
Акълолипсис?
цитирай
3. milady - ...Обичат си Шербета, и локума! и аз, затова пиша,краси! за да ги ПРЕДУПРЕДЯ!! слепи са..
26.06.2021 19:53
dobrodan написа:
за много неща с теб :).
Целта е да предпазя повече хора от ново зарибяване :( ........
Невежеството е сила. Знанието е порок. Да допълня Оруел.Що за нужда е да усещаш себе си зависим от нечия благословия ?!
Парченце от акото?!
Фройд? Яхвето?!
Акълолипсис?

цитирай
4. dobrodan - Ситуация като тази ми напомня
26.06.2021 21:22
начина на приемане на алкохол от южноамериканските индианци.
Вероятно поради ниското качество на дестилата и отвратителния му вкус са намерили друг начин да се напиват.
През правото черво. С подходящите съдове.
Да живее измененото безсъзнание......
А може би........съдовете са им харесвали също?
Така се осмисля цял един живот :).....за някои хора.
цитирай
5. vmir - Сега разбирам откъде се вземат толкова много
26.06.2021 22:24
идиотщини в блога.
цитирай
6. dobrodan - Много станаха, ама наистина много.
26.06.2021 22:35
От най-популярната и уважавана блогова платформа у нас блог.бг е на път да се превърне във вомиториум.
С това посещаемостта му няма да нарасне, точно обратното.
цитирай
7. getmans1 - За Русията напълно важи приказк...
26.06.2021 23:37
За Русията напълно важи приказката, че страдат от синдрома "неизживяно детсво" ... и с вярата им в Бог е същото ... те вярват, ако им се нареди да вярват ... ние сме свидетели на убеденият им атеизъм и после за "ревностната им вяра" олицетворение на което е самият Путин.
Парадокса при тях е, че имат Цар Освободител но свобода нямат или по-точното не я искат ... "Царят" им стига... той ако трябва и на атеистите "водач" ще осигури, на сектантите, също.
цитирай
8. dobrodan - Точно и на място казано.
26.06.2021 23:43
Без цар-батюшка Русия пада за дни. От него се искат две неща - да изглежда мъжествено и да лъже, без да му мигне окото.
След два и повече мандата става самият Христос. Икони с Ленин и Сталин се продават нормално и днес.
Ужасяващо е на моменти.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: dobrodan
Категория: История
Прочетен: 1058916
Постинги: 389
Коментари: 5045
Гласове: 4175
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930