Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.05.2021 22:19 - Малко да пораздрусаме поповете и другите религиозни дейци,
Автор: dobrodan Категория: История   
Прочетен: 3510 Коментари: 27 Гласове:
2

Последна промяна: 12.05.2021 22:35

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 че нещо се разплодиха твърде напоследък.....
   Новата книга е готова. Преди да я пусна за свободен прочит, ще поясня, че вътре има доста интересни неща за бог, дяволите, нечистите сили, Христос и Антихриста, отлично обяснение за артефактите, които са под носа ни :), а още не знаем защо са строени.....
В книгата е пълно с информация, която може да бъде окачествена като строго научна, както и такава, която на пръв поглед изглежда околонаучна, но прекрасно обяснява необясними и все пак съществуващи неща........
Ще се досетите защо и как работи двигателят M-Drive. Отстрани изглежда, че все едно барон Мюнхаузен се изтегля за косите от блатото, но той е факт.
Ще разберете може ли човек да лети, да минава през стени и да пътува във времето и как става това.
Ще разберете защо една много богата фамилия от петролни магнати изтегли капиталите си от нефтодобивната индустрия.
Ще разберете откъде по всяка вероятност ще дойде зелената енергия, включително тази за електроколите. Няма да е утре, но се оказа, че има откъде....
Ще разберете много неща, включително и това, че светлейшите ви духовни водачи, скъпи ми читатели, си нямат идея какво проповядват и какви безумия ви сервират......

Преди да пусна книгата, мисля да направя едно интервю. Ще задам някои въпроси и разчитам баш сведую(ую, ую)щите по господьовите работи да отговорят на следните въпроси.

1. Има ли богоизбран народ на Земята?
2. Какво всъщност представлява т. нар. Ковчег на Завета и каква функция е изпълнявал? Къде се намира днес той?
3.Има ли ад, рай и къде се намират те?
4. Какво представляват ангелите? А дяволите?
5. Има ли бог в директния прав смисъл на която и да било света книга?
6. Кои са Сатана и Христос? 
7. Ще има ли край на света и при какви условия?
8. Ще има ли второ пришествие на Христос и при какви условия?
9. Защо и последният шаман е много по-наясно с предсказването на бъдещето и може да вижда в него, а попската гилдия - не?
10. От така наречената "тракийска" църква отделно ще очаквам отговори на статията, която ще пусна утре. ДА ВИДИТЕ КОЙ Е ХРИСТОС, КАКЪВ МАМИН ТРАК Е И КАК СЕ Е НАРИЧАЛ....1000 ГОДИНИ ПО-РАНО ПРЕДИ ФИКТИВНАТА СМЪРТ НА КРЪСТА.......
Спокойно, никой не е възкръсвал, няма и да възкръсне. Римляните не са били прости хора :), а за човек, прекарал доста години в по-специално обучение незнайно къде, преди да се обяви за Син божи и човешки, имитацията на смърт не е чак толкова сложна задача.

Имате думата, чада божии. Изброявам: bojislujitel (особено прост!), elizabet borislavov или blagovesta eliseeva  (се им бъркам имената), чернокапецът Григор Симов, ямболският змей и цар на научната фантастика bezistena (уникално и чаровно незапознат с елементарни неща от езикознанието и теологията, защото свещеният му ключ не би могъл да отвори и селски нужник на двора, да ме прощава, камо ли несъществуващ патентован ямболски шифър), пропускам ли някого? Ха, забравих един - krazsah, който пише помии през ден и с такива големи букви и високопарен тон, че, доколкото разбирам, най-малкото е назначен да изхвърля на господа нощното гърне.
Не бих искал някой да се почувства подценен и оставен без внимание, затова давам думата и на другите адски набожни блогъри.
Вие сте на ход, свети и не чак дотам свети разбирачи на божия промисъл. Имате една седмица...днес е 8.5.2021 година. Даже ви е много, но - добре.
Нека шоуто започне сега.

Понеже мазната муцуна, наричаща се "божислужител", е толкова заета да служи на огнените езици, че реших да пусна няколко негови портрета.                           
 Тук светият божи михлюзин е заел богоугодна поза и чака балъци.

image





image

   Така започва поредната проповед за огнените езици, те и чужди и никога, ама никога неговорени от подставените лица сред паството..... :):):)


                                          image

   Тук попът взема заплатата си и вижда какво - една златна ябълкааааа...... Което означава, че ябълката е просто жълта на цвят, златото не расте по дърветата, както той си е мислел... Само на мен ли ми се струва деликатно поизнервен :):):)?



image

На този портрет мошеникът се ослушва и не иска да отговаря на ЕЛЕМЕНТАРНИТЕ ВЪПРОСИ, КОИТО ПО-ГОРЕ СЪМ ЗАДАЛ, и се прави на изпуснал газове заек в люцерна, че и сърдит някакъв :):):)........

   А това, драги ми читатели, е ИСТИНСКОТО МУ ЛИЦЕ. Това ви чака, ако се вържете на измекярщините в църквата на многото космати езици с паяците и облаците.
Да не кажете после "ама ние не знаехме"?




image





Гласувай:
4



1. radostinalassa - Българите са динозаврите и Слънцето, както често споделя ГТ.
08.05.2021 22:28
Господ е българин и ест. богоизбрания народ е българския.
И Христос и Сатаната / Йехова / са синове на Бога.




цитирай
2. dobrodan - Не е.
08.05.2021 22:30
Не са.
Опитай пак.
цитирай
3. fun1001 - Буля..я, му дай джи си ема...на бога...:):):)
08.05.2021 22:33
radostinalassa написа:
Господ е българин и ест. богоизбрания народ е българския.
И Христос и Сатаната / Йехова / са синове на Бога.





цитирай
4. siainia - Ако ти
09.05.2021 04:09
Отговоря на всички въпрпси в замяна ще ми купиш ли един "дяволски "продукт!?Трябва ми една торба тор ;)за растенията ми 25кг ще ти кажа на коя .фирма .Отговор на вапрос номер едно ако няма поне един който Бог е избрал земята нямаше да я има.Ковчега на завета според мен се намира в смърта когато умираш да произнесеш точните думи .Рая се намира извън греха ,а ада в греха.Ангелите са святи ,а дяволите са или добри или зли.Има Бог ,но когато той те подлога на изпитание ще направи така за да забравиш за него за да разбере дали ще му останеш верен до смътр.Сатаната са всички които извършват грях (те са свързани с един дух)а христос е който омилостивява греховете на Дявола чрез неговия Дух..Края на света е започнал през 2012 ...условията са ,че всички са умряли ,а този който държи всички живи ако не искат да го слушат смърта им ще бъде потвърдена.Христос винаги е Бил на земята ,но в различни хора ,но никой не му е вярвал защотото всички останали са Дяволи.(Волята им е внушена и няма как да му вярват)Освен ако не чуят Гласа н Бог Да им Каже Че Това е неговия Син.Защото злото може да пресказва кога ще пакости ,а светия дух когато Бог му даде тогава работи и затова си върше работата ,не е нужно да тръби какво ще работо ,а злото тръби ,за да изкушава Бога за да му даде милост ...Възкресението не е плътско дело както ума се образува от дух и не го виждаш така и всички живеят ,по Божията дума ,ако Бог си вземе думата всучки ще умрат и физически и духовно на мига.Ако сметнеш отговотите ми за задоволителни ,ще преключим разговора с възнаграждението което искам за тях 25 кг Тор за растенията ми В краен случай може да ми вземеш 20кг Хортигрол.20 20 20 обичам растенията ,не го правя за мен:)-Енергията на мисълта ми ще отключи в теб врата на Светия дух.
цитирай
5. barin - Здравей, Добродане. За Тракийс...
09.05.2021 05:54
Здравей, Добродане. За Тракийската църква или както я наричат Тракоилирийска четох наскоро. Тя произхожда от св. Йоан Кръстителя. Второ пришествие мисля, че няма да има. То е за сплашване на света при прекомерното разпускане и разгулен живот. Ако има богоизбран народ- това сме ние, българите. Евреите си м ислят, че са те и го втълпяват от край време на света, защото Исус Христос е слязал( се е родил) при тях. Ако съществуват ангели и дяволи все някой трябва да ги е видял за хиляди години живот на Земята. Необяснимите неща обикновено ги свързваме с божествена намеса. Евангелията са били повече, но не един от вселенските събори се приемат само 5 за основополагащи християнската религия.Край на света не може да има, а просто човечеството ще еволюира, но евентуално след много време. Земята едва ли ще изчезне, освен ако някой прекалено голям метеорит я удари. Често казват, че се е разминало, че метеорит се е насочил към Земята, но не вярвам да се случи глобална катастрофа.
Отговорих на част от въпросите. Останалите ми изглеждат необясни и или поне аз не можа логически да преценя и отговоря. Все пак има и други потребители в блога, нека опитат. Аз съм любител историк, не свещеник.
Поздрави!
цитирай
6. radostinalassa - Фуно, да не си гладна?
09.05.2021 09:31
Всеки има номера на Бог или Йехова и контактува с него според вродените си особености, което ти отричаш. Твоя номер е малко по - нисък.
цитирай
7. radostinalassa - Ние сме сътворени на шестия ден по образ и подобие....
09.05.2021 10:05
dobrodan написа:
Не са.
Опитай пак.


на Бога, мъж и жена е сътворил.
На осмия ден са създадени адамитите от кал / има се предвид някоя маймуна / , а след това Лилит, и Ева. По подобие на Господ, който няма съвест.



Ю

цитирай
8. dobrodan - Сияйния :),
09.05.2021 11:31
мога да ти купя много тор, ама няма. Защото не си дал нито един отговор, който да е близо до правилните :).
цитирай
9. dobrodan - Барин, под "Тракийската църква" имам предвид
09.05.2021 11:37
сектата на ония папагали, братя Гайд :).
С бохарския коптски български език :), с който освен букви, преминали през гърците и римляните до коптите, нямаме и грам общо :).
С тях ще се позанимая още днес при късмет.
В следващия постинг :).
Ще бъде полезен и за сите божи ристиени, много :).
С глупаците има само един ефикасен начин за борба - правиш ги за смях на гугутките редовно, по график, те сами си пишат графиците :).
Бъди ни жив и здрав и все така умен!
Заради изброените по-горе хаховци не пускам още книгата. Сигурен съм, че ще я прочетеш :) и си струва, много.
Ако някой ден дойде второ пришествие :):):), преди това светът ще е достатъчно гръмнал, за да се вълнуваме отсега :). Това да се приеме като жокер :).
цитирай
10. radostinalassa - Наистина много от евангелията са унищожени
09.05.2021 14:03
Запазена е Тайната книга на Йоана, от която са тези факти. Господ е син на Бог, който също е искал да си създаде свой свят. Бог му е разрешил и той го прави на 8 - я ден. Бог му е казал - върви сине, но ти нямаш любов.



цитирай
11. dobrodan - Сияйния,
09.05.2021 16:01
ако обичаш, смени дилъра и не ме занимавай с глупости.
цитирай
12. dobrodan - Радостинке, няма лошо, но това не доближава
09.05.2021 16:41
коментара ти до същината на въпросите ми.
Нали знаеш, не съм силен по богословието :).
цитирай
13. radostinalassa - Въпросите ти са по богословието...
09.05.2021 16:48
а не знаеш нищо? Кой е номера ти, по който се обаждаш на Господа?
цитирай
14. dobrodan - 112, съкровище.
09.05.2021 17:05
Ако не ми вярваш - провери.
Чакам богословите, пък то ти пишеш.
цитирай
15. notfun - :-))))...112...точноо..там,Он Есть!!
09.05.2021 17:26
dobrodan написа:
Ако не ми вярваш - провери.
Чакам богословите, пък то ти пишеш.

цитирай
16. notfun - ...аз ще ти пратя Халоперидол, без пари, от Милост, сияйни Траке))
09.05.2021 17:27
Края на света е започнал през 2012 ...условията са ,че всички са умряли ,а този който държи всички живи ако не искат да го слушат смърта им ще бъде потвърдена.Христос винаги е Бил на земята ,но в различни хора ,но никой не му е вярвал защотото всички останали са Дяволи.(Волята им е внушена и няма как да му вярват)
цитирай
17. dobrodan - Юли, на СИЯЙНИЯ МУ ТРЯБВАЛА ТОР ЗА ЦВЕТЯТА :),
09.05.2021 17:39
аз допускам, че повече му трябва малко хлорна вар срещу паразитите....
Страх ме е да не прекали с дозата обаче и няма да му купя.
цитирай
18. radostinalassa - Ако е 12 може.
09.05.2021 17:50
нито ти, нито Фуна сте ме разбрали. Не е дадено всекиму.
цитирай
19. fun1001 - довечера,ще пусна 2 ч.на Анализа, за Облъчването и Психотрониката/ по БългАроТракийско )))
09.05.2021 18:00
dobrodan написа:
аз допускам, че повече му трябва малко хлорна вар срещу паразитите....
Страх ме е да не прекали с дозата обаче и няма да му купя.

цитирай
20. siainia - Добродане
09.05.2021 18:06
Може ли да ми пишеш с моята душа и с моя дух!?
цитирай
21. dobrodan - Сияйния, ти откъде имаш и душа, и дух? :):):)
09.05.2021 18:23
Не съм Антихрист, нито Сатана.
Така че не, не мога.
Макар че заради ей-такива лидери като твоя милост ми се иска да бях.
цитирай
22. siainia - Notfun
09.05.2021 18:25
Има хора с които неможем да си говорим от разстояние ако сметнеш ,че неможеш да си говорош с някого покани го на среща и влез в неговаа аура и говори с нея като твойта не ти харесва.
цитирай
23. siainia - Душата
09.05.2021 18:29
Ми е от Бога ,а Духа от Бог.
цитирай
24. dobrodan - Тялото ти откъде е?
09.05.2021 18:33
Батошево, Подгумер, Карлуково?
цитирай
25. siainia - Ти ме
09.05.2021 18:34
Покани да ми се хвалиш колко си велик ли искаш ли да застанем един до друг и да извикаме Бог за свидетел който от двама ни е прав другия отива в ада за 3 години какъвто е закона и като се върне от ада който е отишаш ще каже да праведниа ти си прав!?
цитирай
26. dobrodan - Аз искам само да си пиеш
09.05.2021 18:38
хапчетата, нищо друго.
Обаче ти и това не правиш.
Ако говориш на бог, това е молитва.
Ако бог ти говори, това е шизофрения.
Викай си бога у вас колко си щеш.
Айде да се спреш и да дадеш думата и на другите? Искаш ли?
цитирай
27. siainia - Добре
09.05.2021 19:30
Щом искаш да ти пишат други добре, не искам да ти развалям представата за мен..
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: dobrodan
Категория: История
Прочетен: 1043015
Постинги: 381
Коментари: 4984
Гласове: 4142
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031