Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.09 18:30 - Не питай за лудото, то само се обажда!
Автор: dobrodan Категория: История   
Прочетен: 229 Коментари: 16 Гласове:
5

Последна промяна: 22.09 15:34

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Посветено на пази, боже! професора Кърк с пожелание да се лекува, докато има надежда... макар и малка...може би.

"...Без да посочвам конкретен човек, за който би могло да става дума, по принцип ще кажа, че по външния вид (плагиоцефалия – деформиран череп, акутна алопеция – плешивост, физиогномични особености, антропология, телесна конституция, начин на обличане и др.) на една персона, както и по нейния говор (логопедични дефекти) осанка, жестикулации и миманс, а така също и по разсъжденията и мисловната продукция, предлагани в различен контекст – лично общуване и публични изяви, включително и по национални телевизии, – може да се разбере съвсем ясно и точно, дали не става въпрос за остра психопатология на сексуална и дегенеративна основа.

Един от характерните признаци за психични отклонения е говоренето на обиди, брутални квалификации, цинизми, на неприлични, непристойни, мръсни неща някому, особено, когато става въпрос за широка публика.
Колкото по-голяма е тази публика, например, митинг, радиослушатели, телевизионни зрители и др., особено и ако включва деца, юноши, жени и девойки, толкова по-сериозни се оказват психичните отклонения на говорещия.
Заболяването се нарича скатолалия (от гръцкото σκατος – лайно, мръсотия), или копролалия. Бива директна и анонимна (скрита), първична и вторична.
Първичната, произхождаща от генетична предразположеност, тя е наследена, а вторичната е придобита и е свързана с хомосексуалност. Поражда се от страховете и задръжките спрямо хетеросексуалните контакти, които се заместват от далеч по-лесните връзки и взаимоотношения на хомосексуалиста с хора от същия пол, чийто символен контрагент са цинизмите и обидите.
Същинската директна скатолалия е опасна, тя е свързана с воайорството и със сексуалния садизъм, доколкото предполага унижаване на жертвата по най-брутален начин. В същото време пациентът, който по правило е мъж, обикновено мустакат и брадясал, демонстрира маскулинност и сексуални възможности, които обикновено по някакви причини му липсват или са значително по-малки, отколкото той би желал да са.
Болният от скатолалия не осъзнава страданието си и никога не се извинява за нанесените обиди и за вулгарността.

Обикновено са нужни изолация и прилагане на психотерапия.


Статията е препечатана от svobodnoslovo.eu

Професоре? Позна ли се вече? Взимай мерки, човек, остави другите си стотици личностни проблеми настрани, наблегни на тоя!
Пратил си ми достатъчно материал за диагностика, помниш ли?
Ако много държиш, да го постна и него, а?
После да го пратя до Торонто... и чао, професуро лелеяна? Или до българо-арменския културно-информационен център?
Щеше да убиваш едного преди време?
Знаеш ли какво казват жаргонно за такива? 
На къф ми са напрай? 
Гласувай:
5
01. radostinalassa - Ама този истински лие ?
21.09 20:53
А аз си мислех, че е поредния дебил в блога. Арменеца си е арменец. Би трябвало да са семити.
цитирай
2. leonleonovpom2 - Здравей, Добродан! Има си отк...
21.09 21:11
Здравей, Добродан!
Има си отклонения човечецът
Аз за такива имам методика за диагностициране Казвам му- Кога ще ми върнеш десетте хиляди, които ти дадох назаем преди три години?/ Не съм му давал, разбира се/
И ако почне да се извинява, да увърта, вътре е!
Но скочи ли да отрича- нищо му няма
Той след този случай мина в нелегалност за няколко месеца Щом инстинктът му за самосъхранение работи, в начална фаза е!
За мен преди еталон за образование беше западното, защото имах работа с наистина класни специалисти от него!
Но сега си задавам въпроса, откъде дойде това масово купууване на образование у нас? Преди от него, по друг начин се възползваха само привилегировани Например деца на АБПФК Сега системата за оценяване е двубална- шест за малко знаещите и пет- за нищо не знаещите ?Имах дипломанти няколко години последователно Не се искаше много да разбера как стоят нещата с оценките Срещнах един състудент, професор и го попитах, как търпят това положение? Отговори ми директно, защо трябва да ми обяснява? Не разбирам ли ,че по този начин ще отрежат клона, на който стоят Да, те са преподаватели, благодарение на тези студенти?! Посочат ли им вратата, трябва и те да излезат от нея след тях
Та парадоксът е ,че слабите студенти крепят съществуването на професорите- преподаватели!?
Дотам сме я докарали
Вече не вярвам и на българи със западни дипломи Имам позната ,дъщеря и учи в Германия Завърши и остана на работа там Работеше и като студентка Похвалиих я веднъж пред майка й Майката ме помоли да ми каже нещо насаме И то беше- Честен кръст, аз давам и по 10 хиляди марки на година Не може без тях! Не вярвай на утопиите на тези, които разправят ,че сами се издържат Без пари и без помощ не става!
Мога да дам примери за купено образование, колкото щеш Включително и за професор с купена диплома за висше образование!?

Хубава вечер!
цитирай
3. dobrodan - Не е отклонение, приятелю, цяла пътна детелина е :)
21.09 21:26
от новите с кръгово движение през тях:):):). Ще си го моря без да спирам, профилактично. Може да е мръднал, но поне разбира, като го нарежда човек:).
Не ми е цел в живота, има си Уоубегър безкрайно удължения за целта... Все пак някой трябва да каже на кучето "Чиба" сегиз-тогиз (изразът май не е от български език, ех), та затова тоя иначе безполезен постинг...
цитирай
4. radostinalassa - Какво е написал пак Кърк?
21.09 22:07
На мен ми пише на сексуални теми.
цитирай
5. dobrodan - От днес ще му казвам Къркой Влаха :),
21.09 22:19
щото тракийските му деди са управлявали България по време на бригогетодакомизийския й период и думата къркой следва да е изконно дакийска. Означава пуяк. Преди да донесат пуйките от Америка предполагам да е значела глухар, токачка или някаква друга там пуйча твар.
цитирай
6. kirk - Бравос, потрудил си се върху речника с чужди думи
22.09 12:55
Бравос, потрудил си се върху речника с чужди думи - всички ли срещнати термини успя да употребиш!!! Пропусна ехолалия и логорея. Обиждам само заслужили персони-индивиди! Дай ми линк за публикацията в свободнослово, ев, защото не ти вярвам. Отново изпадаш в херменевтична реч - опиши по-ясно как е възможно да съм се пенсионирал като професор и след някакъв донос да стане твоето лелеяно "чао професуро лелеяна". Затруднения в мисленето, затруднения в речта - и в крайна сметка татароидният копелдак, незаконороденият пич пише несвързано!!! С тоя деформиран и плешив череп ме канят на парти в Холивуд през 2-3 месеца всички по-известни артисти, режисьори, политици... Виж в Туитър колко млади актриси ме търсят да ги лупам... И умри от мъка. На леон Лапналкавала няма да отговарям и на радостина в гъза - също!
цитирай
7. dobrodan - Нали се сещаш през кое ми е за твоята бъдна или небъдна професура:)
22.09 15:44
Като спреш със словесната копрофагия, ще спра и аз. Дотогава, вервай ми, няма да ти е комфортно.
Елементарно, професоре, се намира линка. Копираш текста и пускаш търсене.
Даже го има и на други места тоя текст. Няма да излезе добре в коментара, но


https://svobodnoslovo/%D0%B3%D0%BE%D0%B2%D0%BE%D1%80%D0%B5%D0%BD%D0%B5%D1%82%D0%BE-%D0%BD%D0%B0-%D0%BC%D1%80%D1%8A%D1%81%D0%BD%D0%B8-%D0%B4%D1%83%D0%BC%D0%B8-%D0%B8-%D0%BE%D0%B1%D0%B8%D0%B4%D0%B8-%D0%B5-%D0%BF%D0%B0%D1%82/

Млади актриси:):):). Sweet dreams:):):) Тая статия едва ли визира точно теб, paranoya will destroy you :):):). Професоре - земи се поспри, какво ще кажеш?
Аз съм бомж, печенежко копиле, нещастник и там още десетина епитета...
А нямаш представа кой съм. Засега показваш само гореописаните симптоми.
Термини имам доволно, дано не се наложи да вкарам и половината в работа.
Помисли върху това.
цитирай
8. radostinalassa - 6. kirk
23.09 11:20
Когато историята те затрудни, започваш да говориш с гъза си или както казваш със скоротума си.Плешивият череп тук се котира като голямо чело, т.е. липсата на силиций. Затова не се притеснявай. Притеснителен е само броят на невроните ти.
цитирай
9. dobrodan - ДОБРЕ ЩЕ Е ДА СИ ПОЛЗВАТЕ ЛИЧНИТЕ СЪОБЩЕНИЯ
23.09 11:38
radostinalassa написа:
Когато историята те затрудни, започваш да говориш с гъза си или както казваш със скоротума си.Плешивият череп тук се котира като голямо чело, т.е. липсата на силиций. Затова не се притеснявай. Притеснителен е само броят на невроните ти.И ДА СЕ ПСУВАТЕ НА ВОЛЯ.

Тука ще си го работя аз. Веднага щом се наложи.
цитирай
10. kirk - Server not found
23.09 11:59
За първи и последен път ме караш да търся нещо, което си видял в зрителните си халюцинации. Освен това заявяваш: "Тая статия едва ли визира точно теб" ,така че явно напълно си се объркал, още по рождение. Обсъждайте чуждата снимка - обсъждайте татароидчета нещастни!!! Сайтът "свободно слово" публикува на няколко пъти най-долните и мазни лъжи на братовчедите ви азерите и турците, които често разобличавам, така че те наистина има за какво да ми дъвчат гуменките, но вие просто така сте възпитани ксенофобски, низки аграрфишистчета... И ще се оправите само когато някой от нас - арменци, евреи, гърци, турци...ви осъди за национални обиди. Не се бойте, скоро ще стане, защото от Брюксел ви натискат, а световноизвестен факт е, че пръдне ли Брюксел и София се насира!!! Ха-ха-ха!!! Аз съм зает тия дни да си харча милионите, а вие продължавайте, продължавайте... Ама много ви моля - продължавайте!!!
цитирай
11. radostinalassa - 9. dobrodan - ДОБРЕ ЩЕ Е ДА СИ ПОЛЗВАТЕ ЛИЧНИТЕ СЪОБЩЕНИЯ
23.09 12:10
Тогава ще е добре да изтриваш обидите на арменеца по мой адрес. Аз не го обиждам, а изтъквам истината.
цитирай
12. dobrodan - Професорче... не можеш да работиш с Интернет ли?
23.09 12:35
Колкото по-малко пишеш, повече време ще ти остане да си харчиш милионите...зимбабвийски долари :).
Ако човек е наистина толкова голям, колкото се мъчиш да се направиш, то той не пише несвързани психеделии по форумите като тебе.
И ти ще правиш генетични анализи? Я кажи, защо лукът има по-дълъг геном от човешкия? Въпрос като за професор.
Някой от нас/вас...евреи, гърци, арменци, турци :):):) Откога стана турчин, професоре? Или евреин? Нали си арменец?
Всъщност българин ли си, арменец ли си... Какъв си?
И наблегни малко на правописа, срамота е такава видна личност да бърка писането.
Сега, че на снимката не си излязъл като Ален Делон - аз за тая работа вина нямам.
Не съм виновен и за това, че не можеш да четеш, всички други как разбират какво пиша?
Професоре, отивай на занималня. Може пък от децата и да научиш нещо.
С нас поне се занимава Брюксел. С вас кой да се занимае? Делхи?
Тия, дето им казваш татари, са имали най-голямата империя в човешката история. И по-справедлива от всички други в човешката история, дори и от нашите (не от вашите, вие империя не сте имали :)
Добре, че не всички арменци са като тебе. Аз ако съм, ще кажа, че не си от нашите. Представяш се като пълен безродник всъщност. Обаче имал пари:):) Брех...само ти имаш пари...никой друг... Наистина ли за тебе е писана тая статия? Какво съвпадение:):). Аре беж да гледаш съвършените :):):) форми на оная свръхнова Кардашиян:) е аз на такъв тезгях не мога да работя. И да си накъдриш гърба, да не помислят, че са те оплели като малък.
цитирай
13. kirk - Само един въпрос по същество
24.09 13:11
Само един въпрос по същество от статийката-парцал: кой е тоз българо-арменски културно-информационен център? Дрогираш ли се, нещо малко.. магистралки или направо се друсаш? Сам си обясни какво става в помътеното ти съзнание - измислени "Центрове", опериране с шаблони и стереотипи, затруднено мислене и изразяване... Допълни списъка сам, че нямам време!!!
цитирай
14. dobrodan - Ето ти го и по същество.
24.09 17:22
Пловдивското историческо общество утре: Арменците в историята на Пловдив
Гостува директорът на Арменския културно-информационен център д-р Ахавни Кеворкян


Д-р Ахавни Кеворкян, директор на Арменския културно-информационен център, съветник по културните въпроси на почетния консул на Армения в България ще гостува на Пловдивско историческо общество на 26 януари, четвъртък, от 19 ч. в клуб "Петното на Роршах".

адрес:
Ул. “Христо Дюкмеджиев„ 12
Тел. за връзка 0879539540

Много ще ти се зарадват.
цитирай
15. kirk - Не, не се нарича така, както ти го беше прекръстил
24.09 21:42
Не, не се нарича така, както ти си го прекръстил - виж по-горе и даже точно в момента ги критикувам, че се превръщат във филиал на Арменското посолство и последните 2-3 години публикуват простотии, защото дават трибуна на хора, които не са български граждани и не е сигурно дали изобщо ще станат такива!!! Познават ме много добре, а и моите хора ги познават твърде добре. Там всъщност останаха само децата на комунаги и прочее нещастни хорица, жалко... Съжалявам ги!!! Та значи, трябва да си проясниш малко съзнанието и да си опресниш спомените! Да са ти правили нещо като малък, напр. да са те изпускали на глава??? Не, риторичен въпрос е - то си ти личи!!!
цитирай
16. ard - Здравейте
25.09 19:02
За първи път чувам за такава болест- скатолалия.
Сега си обяснявам поведението на някои индивиди.
/Нямам в предвид блогера kirk, на когото сте посветили постинга, тъй като не познавам блоговите му изяви/.

цитирай
Търсене

За този блог
Автор: dobrodan
Категория: История
Прочетен: 35004
Постинги: 29
Коментари: 346
Гласове: 163
Архив
Календар
«  Октомври, 2019  
ПВСЧПСН
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031